Hytteferie, naturoplevelser m.m.

På toppen af en af det naturskønne Omøs skrænter, med udsigt over Storebælt, ligger Perlen. Med blot et stenkast fra dejlig, familievenlig badestrand og godt lystfiskeri er her enestående muligheder for et afslappet weekend- eller ferieophold.

Omøs natur er hele året et besøg værd. Naturen er her varieret med stejle skrænter langs kysterne, med kuperet terræn såvel som fladt land. I sommerhalvåret yngler en mangfoldighed af fugle omkring Omø Sø og i Omø Mose, heriblandt den lidt sjældne rørdrum.

Omø ligger på en af de store fugletrækruter, og især om efteråret kan man her opleve de store fugletræk. Mange fugleinteresserede lægger derfor vejen om ad Omø når de store træk begynder.

Langs strandene kan man være heldig at finde forsteninger, og her er desuden en lang række såkaldt ‘saltlidende’ planter. På Omøs strande findes en stor bestand af strandkål, Crambe maritima, som tidligere blev dyrket i herregårdshaver, men som nu er temmelig sjælden.

Året rundt kan man være heldig at opleve smukke solopgange og -nedgange over vandet.

I vore helårsisolerede træhytter tilbyder vi en komfortabel og prisbillig ferie. Hytterne er velindrettede, har el-varme og toilet, bad og te-køkken. Opholdsstuen har spisebord med plads til 4-6 personer og dobbelt sovesofa. Der er desuden separat køjerum med 2 køjer.
Du kan se billeder af hytterne her >>>

I forbindelse med Omø Perlen er der en minigolfbane.

Omøs dagligvarebutik har åbent året rundt og ligger ca. 1,5 km fra Omø Perlen. Se Let-Købs side på Omø-Net: www.omoe-net.dk

Priser >>

Omø Perlen
Søvej 2, Omø
4230 Skælskør
Tlf.: 58199014

hytter_forside